MERSİN / TOROSLAR - Mersin Uluslararası Limanı İlkokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemelik ve Çocuk Bayramımız, öğrencilerimizin hazırlamış olduğu şiir, şarkı ve müzikli dans gösterileri ile coşku ile kutlandı.

Mrt

Okulumuz 4. sınıf öğrencileri 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Haftası programı kapsamında bölgemizde bulunan Şehitliği ziyaret ettiler.Din Kültürü öğretmenimiz Mehmetali TURAN önderliğinde Kuran-ı Kerim okunmuş olup, dular edilmiştir.

Mrt

Okulumuz 3. sınıf öğrencileri 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Haftası sebebiyle bölgemizde bulunan Şehitliği öğretmenleri öncülüğünde ziyaret ettiler. Öğrencilere şehitler hakkında bilgi verilerek, okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Mehmetali TURAN tarafından Kuran-ı Kerim okunmuştur. Ardından hep beraber dua edilmiştir.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programı kapsamında okulumuz öğrencileri ile lokma etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Kas

Bu yıl İstanbul' da yapılacak olan Teknofest yarışmaları için; okulumuzda gerekli Teknofest çalışmaları başlamıştır.

meb_iys_dosyalar/33/14/713421/dosyalar/2022_11/01142609_teknofest.mp4