MERSİN / TOROSLAR - Mersin Uluslararası Limanı İlkokulu

eSafety Bronze Etiketimiz

Okulumuzda yürütülen e-güvenlik çalışmaları neticesinde, Avrupa Okul Ağı olan Europan School Net'in değerlendirme kriteri  doğrultusunda güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan " e-Safety Bronze  Label" e-Güvenlik Etiketi alındı.

Okulumuz e-güvenlik ekibi taafından yürütülmekte olan ve güvenli internet kullanımındaki farkındalığı gösteren çalışmalarımızla okulumuz,Avrupa Okul Ağı " The eSafety Label  Communıty" tarafından verilen uluslararası alanda geçerliliği olan " eSafety Label Bronze  Etiketi"  kazanmıştır. Uluslararası geçerliliği olan ve güvenli internet  kullanımında farkındalık oluşturan bu etiket aynı zamanda e Twinning  okulu olma  basamaklarından bir tanesidir.  Okulların E twinning  Okulu olma basamaklarından biri olan ve güvenlik internet  kullanımında farkındalığa işaret  eden bu etiket, okullara uluslararası platformda öncelik ve prestij katmaktadır.

Yayın: 12.03.2024 - Güncelleme: 12.03.2024 10:55 - Görüntülenme: 25